Een lesje dankbaarheid

Architectuur,interieur styling suzan

Gisterochtend werd ik wakker met de gedachte dat ik vorige maand dankbaar was voor andere dingen dan waar ik nu dankbaar voor ben. In deze tijden van crisis zou ik al zo blij zijn als ik weer met mensen mag afspreken en leuke dingen kan doen. De huidige situatie heeft me daarentegen wel de tijd gegeven om te reflecteren op het afgelopen jaar. Er zijn, naast wat diepte punten, enorm veel hoogtepunten en momenten geweest die mij energie hebben gebracht. Ik zou iedereen willen aanraden om ook eens terug te kijken naar de dingen die je hebt meegemaakt. Het brengt je echt tot nieuwe inzichten! Door meer dankbaar te zijn voor de mooie momenten word je automatisch ook vrolijker. Je kan jezelf in een paar minuten een heel fijn gevoel bezorgen door gewoon even stil te staan bij wat je hebt, intens te genieten van een mooi moment of door terug te denken aan een bepaald moment waar je veel voldoening uit hebt gehaald. Graag deel ik een aantal van deze hoogtepunten op het gebied van architectuur.

interieurstylist regio utrecht
Rustig straatje? Na 2 uur was dat wel anders..

Toen ik door dit prachtige straatje liep in Cartagena was het nog rustig. Een paar uur later begon het echte feest, carnaval! Overal werd er schuim op je gegooid en was er keiharde muziek. Iedereen kwam naar buiten. Dit was toen een van de meest drukste en meest sfeervolle straatjes van de stad.

interieurontwerper Amersfoort
Je blijft er maar naar kijken..

Er gebeuren zo veel verschillende dingen op deze muur. Je blijft er maar naar kijken, en toch zie je elke keer weer wat anders. Deze prachtige muur staat in Bogota en wij liepen hier langs tijdens een rondleiding.

Interieurstylist Utrecht
Het kleurrijke Guatapé

Dit kleurrijke plaatsje Guatapé was een van mijn favoriete plaatjes in Colombia. Elk huis had een andere kleur, dit is karakteristiek voor het dorp. Hier wordt toch iedereen blij van?

kleur adviseur amersfoort
Hoe gezellig kan je een toilet gebouw maken..

Dit toiletgebouw stond bij een prachtig verblijf in Palamino. Tijdens mijn verblijf hier zag ik een kunstenares op de huisjes deze mooie tekeningen maken, wat een voldoening geeft het om er alleen al naar te kijken.

 

Waar ben jij dankbaar voor? laat het mij gerust weten door een reactie te plaatsen.

About the author

Leave a Reply

interieurontwerper leusden

Hi, ik ben Suzan! Ik help jou graag met het ontwerpen van jouw droom interieur. Het meest fascinerende van mijn werk vind ik het ontwerp proces, van niets iets maken.

tulpen in je interieur
Hoe maak je jouw interieur voorjaar klaar?
april 13, 2021By
Speelhoek
Een kindvriendelijk en stijlvol interieur
maart 10, 2021By
Duurzame producten
3 duurzame interieurtips
januari 26, 2021By
Interieur budget tips
Interieur budget tips voor 2021
januari 19, 2021By