Een goed lopend restaurant; dat een eigen identiteit heeft, perfect past bij jouw gasten en de meest efficiënte indeling heeft,  zodat je gasten aan het einde van de avond blij naar huis gaan en jij ook.

Negen van de tien keer als ik een restaurant binnen loop klopt het interieur totaal niet met de doelgroep die ze willen aanspreken.

Bij een restaurant denk je misschien niet als eerste aan het interieur. Mensen komen tenslotte vooral naar je restaurant toe om lekker te dineren en een drankje te drinken. Niet alleen het eten, het drinken en het gastvrije personeel zijn visitekaartjes van je zaak, het interieur is minstens net zo belangrijk. Het is de reden waarom je gasten zich meteen thuis voelen, waarom ze blijven en vaker terugkomen.

Onderschat niet de waarde van een goede entree. Je gasten moeten meteen de állerbeste beleving ervaren en zich prettig voelen. Een goede indeling in je restaurant heeft een positieve invloed op je omzet. Daarnaast kan de indeling van de tafels invloed hebben op de beleving van je gasten: wil je een intieme, rustige of juist een vrolijke sfeer in jouw droomrestaurant creëren. Het mixen en matchen van de juiste materialen heeft een enorme invloed op de beleving, akoestiek en de algemene sfeer in het restaurant.

Kleuren roepen een emotionele reactie op. Het is daarom héél belangrijk dat de kleuren in lijn lopen met de identiteit en de beleving die je wilt creëren in je restaurant. 

Horeca inrichting
Pizzabar Den haag
industriele restaurant inrichting

Herken je jezelf hierin?

 • Je maakt lange dagen en je hebt weinig vrije tijd, waar haal ik de tijd vandaan om mijn droom restaurant zo mooi mogelijk in te richten?
 • Je begon heel enthousiast met nadenken over jouw droomrestaurant, maar je kwam er al snel achter dat je extreem veel moet regelen. Je hebt helemaal geen tijd of zin om uren te spenderen aan het interieur. Je hebt het druk zat en je wilt gewoon doen waar je goed in bent: het runnen van je restaurant.
 • Je wilt een plek waar jouw gasten zich fijn voelen, maar hoe creëer je dat?
 • Je weet wie je doelgroep is , maar ze ook daadwerkelijk naar je restaurant krijgen, is een ander verhaal.
 • Je barst van de ideeën, maar hoe zorg je ervoor dat het perfect op elkaar aansluit en geen chaos wordt?
 • Je wilt de ruimte zo efficiënt mogelijk inrichten, zodat je de meeste tafels kwijt kan en de meeste omzet kan draaien, maar waar begin je?
interieur pizzabar
restaurant Utrecht

Hoe fijn zou het zijn als..

 • Jouw gasten de perfecte beleving hebben in jouw restaurant. Waar ze mooie herinneringen maken met vrienden en familie.
 • Je restaurant perfect aansluit op jouw smaak en die van je doelgroep, waardoor het niet alleen een heel fijn en gezellig restaurant wordt, maar ook nog eens praktisch en functioneel.
 • Iemand je zorgen uit handen neemt, zodat jij je alléén hoeft te focussen op jouw passie en de top service die je wil gaan bieden.
 • Je een onderscheidend  restaurant hebt, zodat mensen jouw restaurant weten te vinden, onthouden en gaan aanraden aan anderen.
 • Er een droom restaurant staat dat nog mooier wordt dan je ooit voor mogelijk hield, omdat er nog veel meer mogelijk is dan jij zelf kon bedenken.
 • Een perfecte balans hebt tussen sfeervol, functioneel en eigenheid.

REVIEW: Thijs van Woerkom

Zeer tevreden! Van begin tot het eind super begeleid. Kon altijd terecht voor vragen en advies. En het eind resultaat spreekt voor zich. 

De tijd van keuzestress, niet weten waar je moet beginnen is voorbij! Het is tijd voor een concreet plan.

Een plek creëren die écht bij jou en je gasten past blijft lastig. Keuzes maken over de meest efficiënte indeling waarbij je ook nog is de meeste omzet draait, blijft lastig. Het is zo fijn als iemand die keuzes voor jou maakt en op onderzoek gaat wat bij jouw gast past. Een toprestaurant bestaat voor mij uit balans, waarbij de verschillende zintuigen worden geprikkeld; horen, voelen, ruiken, proeven en zien. Drie van deze zintuigen kan je prikkelen door een perfect interieur. Horen, een goede akoestiek door niet alleen gebruik te maken van harde materialen. Voelen door de afwisseling van zachte, ruwe en harde materialen. Door de afwisseling van materialen prikkel je meteen het zien, je creëert hierdoor een spannend, maar ook sfeervol geheel. Door de juiste kleuren terug te laten komen krijg je een rustig beeld, waardoor gasten zich zowel op het eten als op gezelschap focussen.

We gaan samen op avontuur om de perfecte balans in jouw restaurant te vinden wat echt bij jou en je gasten past. Zodat jouw gasten dierbare en mooie herinneringen kunnen maken op een plek waar zij zich echt fijn voelen. Ik geef je precies de creativiteit die jij nodig hebt-en help je de juiste te stappen te zetten om het droominterieur voor jouw restaurant werkelijkheid te maken.

Jij kiest welke beleving jij je gasten mee wil geven. Ik zorg ervoor dat die beleving maximaal tot leven komt en dat het resultaat nog mooier en beter wordt dan je zelf had kunnen bedenken. Of zelfs had durven dromen!

minimalistisch interieur
” Tuurlijk, in een restaurant is eten heel belangrijk. Maar het eten smaakt zó veel lekkerder in een mooie inspirerende omgeving.”

Na dit interieur traject:

 • Heb je een totaalplan van hoe jouw droomrestaurant eruit komt te zien en weet je hoe je met je interieur gaat inspelen op de gevoelens van de gasten.
 • Voel je rust en enthousiasme over de keuzes die we samen hebben gemaakt.
 • Staat er een restaurant met de perfecte indeling, waardoor jij de meeste omzet gaat draaien.
 • Is je restaurant niet meer zomaar een restaurant, maar dé plek waar jouw gasten maximaal kunnen genieten, volledig ontspannen en waar ze graag nog veel vaker terug willen komen.
 • Ben je je bewust van bepaalde keuzes en heb je een duidelijke indicatie van hoeveel het gaat kosten om jóuw droomrestaurant te realiseren.
 • Komt er een restaurant dat opvalt, maar dat je gasten óók bijblijft. Zodat ze vaker terugkomen omdat jouw restaurant bovenaan hun favorietenlijstje staat en ze jouw restaurant ook actief aanraden aan hun vrienden, collega’s en familie.
 • Heb je een duidelijk beeld van de stijl dat jouw restaurant gaat hebben. Hierdoor krijgt je restaurant een eigen identiteit, die gasten je metéén herkennen.
tafel styling

Wat houdt het interieur traject precies in?

1.Creatieve kennismaking

Kennismaking, doorvragen, maatopname

Het creëren van jouw droomrestaurant is een bijzonder traject. We maken uitgebreid kennis online of op locatie. Ik stel gerichte vragen om echt jouw smaak en die van je doelgroep te ontdekken.; Hoe wil je dat je gasten jouw restaurant beleven? Hoe wil je dat de gast zich voelt in jouw restaurant? Welke sensatie: energie of romantiek?  Waar heeft jouw gast nou echt behoefte aan. Welke kleuren geven jou gasten een warm gevoel. Op deze manier krijg ik een goed beeld van jouw stijl, maar ook die van je gasten.

2.Visualiseren

Moodboard, indelingen

Om alvast een voorproefje te geven en te kijken of dit helemaal aansluit op jóuw wensen en die van je doelgroep, maak ik een moodboard waarop je vast kunt zien welke stijl ik voor jouw restaurant in gedachte heb. Door het kiezen van een bepaalde stijl geef je je restaurant een eigen identiteit waaraan gasten je herkennen. We sparren samen om te kijken of dit is wat jij en je doelgroep zoeken. 

In deze fase heb ik de meest efficiënte indelingen al voor je uitgewerkt zodat je meteen kan zien hoeveel tafels er in de ruimte passen. Samen kiezen we de indeling waarmee je op de meest efficiënte manier gebruik maakt van de ruimte én tegelijkertijd voldoet aan de wensen en behoeften van de gast.

3.Jou wensen en mijn creatieve ideeën

Ontwerp, gevisualiseerd en beargumenteerd

Jouw wensen en mijn creatieve ideeën werk ik uit in een interieurontwerp dat volledig bij jou en je doelgroep past. Ik maak een projectdossier met 3D-ontwerpen, indelingschetsen, kleuradvies, verlichtingsplan en ik zorg voor enorm veel inspiratie zodat het voor jou levendig wordt. Natuurlijk betrek ik je volledig bij het proces.

4.Jouw droominterieur wordt werkelijkheid

Presentatie, projectdossier

Je ontvangt van mij een geprint projectdossier waarin alles tot in details is uitgewerkt. Ik geef jou een toppresentatie zodat je precies weet hoe jouw restaurant eruit komt te zien-en je jouw gasten er al helemaal kan zien zitten. Vanaf dit moment kan je zelf aan de slag om jouw droomrestaurant tot werkelijkheid te brengen. Natuurlijk mag je tijdens dit proces vragen aan mij stellen. Ik heb een steengoed netwerk van meubelmakers, schilders en stoffeerders met wie ik jou in contact wil brengen, zodat je met goede vak mensen aan de slag kan.

Bij de kennismaking bespreken we jouw wensen en maken we een offerte op maat.

BASIS
Moodboard, indelingen 2D, vloer, materialenplan, kleurenplan, 3D visualisaties, lichtplan, meubelplan, raamdecoratie

 

 

REVIEW: Marjolein van lightenberg

Studio Suus heeft voor de Van Wijnen vestiging in Eibergen een interieur- en kleuradvies samengesteld. Waarbij ze onze wensen – vanuit een verrassende en originele invalshoek – heeft vertaald naar een plan voor de ontvangst- en werkruimtes.

Hi ik ben Suzan, oftewel Suus

Ik ben interieurontwerper en ‘adem’ interieur. Mijn missie is om jouw droomrestaurant tot leven te brengen. Ik creëer een duidelijk beeld van de stijl die jouw restaurant gaat hebben. Hierdoor krijgt je restaurant een eigen identiteit waar gasten je meteen aan herkennen waardoor ze ook vaker zullen terug komen. Ik krijg er energie van om een gewéldig interieur neer te zetten dat je zelf niet had kunnen bedenken. Met mijn enthousiasme jou verwonderen en verrassen!

Een restaurant draait niet alleen om lekker eten. Het is belangrijk dat álle zintuigen worden geprikkeld; horen, ruiken, proeven, aanraken en natuurlijk zien. Dit gaat zorgen voor de beste sensatie bij de gasten. Hoe wil je dat gasten zich voelen in jóuw restaurant? Welke sensatie wil je dat ze hebben; ontspanning, energie of opgewekt?

Ik help mijn klanten om op zoek te gaan naar de perfecte balans passend bij hun restaurant en bij hun gasten. Ik neem ze aan de hand mee door het traject en ontzorg waar nodig is. Een mooi avontuur waar we samen instappen. Op een toegankelijke en efficiënte manier adviseren, maar ook inspireren. 

Lees mijn hele verhaal
interieurstylist Utrecht
inrichting bierbrouwerij
Bierbrouwerij Roodnoot
vintage interieur
interieradvies

Zie je jezelf en je gasten al helemaal genieten in jouw droomrestaurant?

Plan je intake gesprek in en dan kijken we samen of er een klik is en wat ik voor jou kan betekenen. Stuur mij gerust een Whatsapp, dan kijk ik wat er mogelijk is.

Het intake gesprek is 100% vrijblijvend. Voel je dus vooral tot niks verplicht. Tijdens het gesprek luister ik naar je wensen, denk ik met je mee en deel ik welke mogelijkheden ik zie in jouw restaurant.

Tijdens ons gesprek kijken we of we de juiste match zijn. 

Ik vind het namelijk heel belangrijk dat er een goede klik is. Hierdoor ben ik ook creatiever en enthousiaster. En dat geldt ook voor jou, het is tenslotte jouw horecazaak en dé plek waar jouw gasten zich fijn moet voelen.

Veelgestelde vragen

Ik ben al heel druk is het dan wel handig om een traject aan te gaan.

Tadaa daar ben ik voor! Ik ontzorg zodat jij je alléén hoeft te focussen op jouw passie en de topservice die je wil gaan bieden in je restaurant. Ik neem super veel werk voor je uit handen en houd rekening met jouw drukke agenda. Samen zorgen we ervoor dat we lekker efficiënt aan de slag kunnen en al jouw interieurwensen gaan realiseren, zonder dat het jou te veel tijd kost.

Ik vind het lastig om alles uit handen te geven is het dan niet beter dat ik het zelf doe?

Ik snap je, je stopt veel tijd en energie in jouw droomrestaurant. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik jouw wensen en die van jouw gasten super goed leer kennen, zodat ik precies weet wat wel en niet past. Als ik merk dat je het lastig vindt om het uit handen te geven, dan zorg ik dat je nog meer wordt meegenomen in mijn keuzes. Ik laat je mijn volledige proces zien, zodat jij er grip op hebt.

Is het de investering waard

Ik zie het altijd als een investering in je bedrijf. Jouw restaurant moet zich onderscheiden van zijn concurrenten en zijn eigen identiteit hebben zodat mensen vaker terugkomen. Het is een plek waar gasten samenkomen, waar je mooie herinneringen maakt, waar je feest viert en waar gasten zich helemaal in de watten kunnen laten leggen. Die bijzondere plek wil jij toch voor ze creëren.

Begrijpt Suzan wel helemaal wat ik wil

Voordat we gaan beginnen met ontwerpen ga ik eerst met je in gesprek. Ik stel je veel verschillende vragen, waardoor ik er achter-kom wat je wilt en wat er past bij jouw gasten. Daarnaast laat ik je altijd een moodboard/pinterest-bord maken, zodat ik een nog sterker beeld heb van wat jij met jouw restaurant wil. Tijdens het traject laat ik je verschillende voorbeelden zien van ideeën die ik heb, hierdoor kan ik aanvoelen welke richting we op gaan. Ik hou je tussentijds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en check regelmatig bij je in. Zo weten we zeker dat we helemaal op één lijn liggen en ik je het allerbeste resultaat kan bieden.

Een goed lopend restaurant; dat een eigen identiteit heeft, perfect past bij jouw gasten en de meest efficiënte indeling heeft,  zodat je gasten aan het einde van de avond blij naar huis gaan en jij ook.

Negen van de tien keer als ik een restaurant binnen loop klopt het interieur totaal niet met de doelgroep die ze willen aanspreken.

Bij een restaurant denk je misschien niet als eerste aan het interieur. Mensen komen tenslotte vooral naar je restaurant toe om lekker te dineren en een drankje te drinken. Niet alleen het eten, het drinken en het gastvrije personeel zijn visitekaartjes van je zaak, het interieur is minstens net zo belangrijk. Het is de reden waarom je gasten zich meteen thuis voelen, waarom ze blijven en vaker terugkomen.

Onderschat niet de waarde van een goede entree. Je gasten moeten meteen de állerbeste beleving ervaren en zich prettig voelen. Een goede indeling in je restaurant heeft een positieve invloed op je omzet. Daarnaast kan de indeling van de tafels invloed hebben op de beleving van je gasten: wil je een intieme, rustige of juist een vrolijke sfeer in jouw droomrestaurant creëren. 

Kleuren roepen een emotionele reactie op. Het is daarom héél belangrijk dat de kleuren in lijn lopen met de identiteit en de beleving die je wilt creëren in je restaurant. 

inrichting bierbrouwerij
Bierbrouwerij Roodnoot
vintage interieur

Herken je jezelf hierin?

 • Je maakt lange dagen en je hebt weinig vrije tijd, waar haal ik de tijd vandaan om mijn droom restaurant zo mooi mogelijk in te richten?
 • Je begon heel enthousiast met nadenken over jouw droomrestaurant, maar je kwam er al snel achter dat je extreem veel moet regelen.  Je hebt het druk zat en je wilt gewoon doen waar je goed in bent: het runnen van je restaurant.
 • Je wilt een plek waar jouw gasten zich fijn voelen, maar hoe creëer je dat?
 • Je weet wie je doelgroep is , maar ze ook daadwerkelijk naar je restaurant krijgen, is een ander verhaal.
 • Je wilt de ruimte zo efficiënt mogelijk inrichten, zodat je de meeste tafels kwijt kan en de meeste omzet kan draaien, maar waar begin je?
woonkamer inrichten

Hoe fijn zou het zijn als..

 • Jouw gasten de perfecte beleving hebben in jouw restaurant. Waar ze mooie herinneringen maken met vrienden en familie.
 • Je restaurant perfect aansluit op jouw smaak en die van je doelgroep, waardoor het niet alleen een heel fijn en gezellig restaurant wordt, maar ook nog eens praktisch en functioneel.
 • Iemand je zorgen uit handen neemt, zodat jij je alléén hoeft te focussen op jouw passie en de top service die je wil gaan bieden.
 • Je een onderscheidend  restaurant hebt, zodat mensen jouw restaurant weten te vinden, onthouden en gaan aanraden aan anderen.
 • Er een droom restaurant staat dat nog mooier wordt dan je ooit voor mogelijk hield, omdat er nog veel meer mogelijk is dan jij zelf kon bedenken.
 • Een perfecte balans hebt tussen sfeervol, functioneel en eigenheid.
restaurant Utrecht

REVIEW: Thijs van Woerkom

Zeer tevreden! Van begin tot het eind super begeleid. Kon altijd terecht voor vragen en advies. En het eind resultaat spreekt voor zich. 

De tijd van keuzestress, niet weten waar je moet beginnen is voorbij! Het is tijd voor een concreet plan.

Een plek creëren die écht bij jou en je gasten past blijft lastig. Keuzes maken over de meest efficiënte indeling waarbij je ook nog is de meeste omzet draait, blijft lastig. Het is zo fijn als iemand die keuzes voor jou maakt en op onderzoek gaat wat bij jouw gast past. Een toprestaurant bestaat voor mij uit balans, waarbij de verschillende zintuigen worden geprikkeld; horen, voelen, ruiken, proeven en zien. Drie van deze zintuigen kan je prikkelen door een perfect interieur. 

We gaan samen op avontuur om de perfecte balans in jouw restaurant te vinden wat echt bij jou en je gasten past. Zodat jouw gasten dierbare en mooie herinneringen kunnen maken op een plek waar zij zich echt fijn voelen. Ik geef je precies de creativiteit die jij nodig hebt-en help je de juiste te stappen te zetten om het droominterieur voor jouw restaurant werkelijkheid te maken.

Jij kiest welke beleving jij je gasten mee wil geven. Ik zorg ervoor dat die beleving maximaal tot leven komt en dat het resultaat nog mooier en beter wordt dan je zelf had kunnen bedenken. Of zelfs had durven dromen!

Na dit interieurtraject:

 • Heb je een totaalplan van hoe jouw droomrestaurant eruit komt te zien en weet je hoe je met je interieur gaat inspelen op de gevoelens van de gasten.
 • Voel je rust en enthousiasme over de keuzes die we samen hebben gemaakt.
 • Staat er een restaurant met de perfecte indeling, waardoor jij de meeste omzet gaat draaien.
 • Is je restaurant niet meer zomaar een restaurant, maar dé plek waar jouw gasten maximaal kunnen genieten, volledig ontspannen en waar ze graag nog veel vaker terug willen komen.
 • Ben je je bewust van bepaalde keuzes en heb je een duidelijke indicatie van hoeveel het gaat kosten om jóuw droomrestaurant te realiseren.
 • Komt er een restaurant dat opvalt, maar dat je gasten óók bijblijft. Zodat ze vaker terugkomen omdat jouw restaurant bovenaan hun favorietenlijstje staat en ze jouw restaurant ook actief aanraden aan hun vrienden, collega’s en familie.
 • Heb je een duidelijk beeld van de stijl dat jouw restaurant gaat hebben. Hierdoor krijgt je restaurant een eigen identiteit, die gasten je metéén herkennen.
tafel styling

Wat houdt het interieur traject precies in?

1.Creatieve kennismaking

Kennismaking, doorvragen, maatopname

Het creëren van jouw droomrestaurant is een bijzonder traject. We maken uitgebreid kennis online of op locatie. Ik stel gerichte vragen om echt jouw smaak en die van je doelgroep te ontdekken.; Hoe wil je dat je gasten jouw restaurant beleven? Hoe wil je dat de gast zich voelt in jouw restaurant? Welke sensatie: energie of romantiek?  Waar heeft jouw gast nou echt behoefte aan. Welke kleuren geven jou gasten een warm gevoel. Op deze manier krijg ik een goed beeld van jouw stijl, maar ook die van je gasten.

2.Visualiseren

Moodboard, indelingen

Om alvast een voorproefje te geven en te kijken of dit helemaal aansluit op jóuw wensen en die van je doelgroep, maak ik een moodboard waarop je vast kunt zien welke stijl ik voor jouw restaurant in gedachte heb. Door het kiezen van een bepaalde stijl geef je je restaurant een eigen identiteit waaraan gasten je herkennen. We sparren samen om te kijken of dit is wat jij en je doelgroep zoeken. 

In deze fase heb ik de meest efficiënte indelingen al voor je uitgewerkt zodat je meteen kan zien hoeveel tafels er in de ruimte passen. Samen kiezen we de indeling waarmee je op de meest efficiënte manier gebruik maakt van de ruimte én tegelijkertijd voldoet aan de wensen en behoeften van de gast.

3.Jou wensen en mijn creatieve ideeën

Ontwerp, gevisualiseerd en beargumenteerd

Jouw wensen en mijn creatieve ideeën werk ik uit in een interieurontwerp dat volledig bij jou en je doelgroep past. Ik maak een projectdossier met 3D-ontwerpen, indelingschetsen, kleuradvies, verlichtingsplan en ik zorg voor enorm veel inspiratie zodat het voor jou levendig wordt. Natuurlijk betrek ik je volledig bij het proces.

4.Jouw droominterieur wordt werkelijkheid

Presentatie, projectdossier

Je ontvangt van mij een geprint projectdossier waarin alles tot in details is uitgewerkt. Ik geef jou een toppresentatie zodat je precies weet hoe jouw restaurant eruit komt te zien-en je jouw gasten er al helemaal kan zien zitten. Vanaf dit moment kan je zelf aan de slag om jouw droomrestaurant tot werkelijkheid te brengen. Natuurlijk mag je tijdens dit proces vragen aan mij stellen. Ik heb een steengoed netwerk van meubelmakers, schilders en stoffeerders met wie ik jou in contact wil brengen, zodat je met goede vak mensen aan de slag kan.

Bij de kennismaking bespreken we jouw wensen en maken we een offerte op maat.

BASIS

Moodboard, indelingen 2D, vloer, materialenplan, kleurenplan, 3D visualisaties, lichtplan, meubelplan, raamdecoratie

REVIEW: Marjolein van lightenberg

Studio Suus heeft voor de Van Wijnen vestiging in Eibergen een interieur- en kleuradvies samengesteld. Waarbij ze onze wensen – vanuit een verrassende en originele invalshoek – heeft vertaald naar een plan voor de ontvangst- en werkruimtes.

Hi ik ben Suzan, oftewel Suus

Ik ben interieurontwerper en ‘adem’ interieur. Mijn missie is om jouw droomrestaurant tot leven te brengen. Ik creëer een duidelijk beeld van de stijl die jouw restaurant gaat hebben. Hierdoor krijgt je restaurant een eigen identiteit waar gasten je meteen aan herkennen waardoor ze ook vaker zullen terug komen. Ik krijg er energie van om een gewéldig interieur neer te zetten dat je zelf niet had kunnen bedenken. Met mijn enthousiasme jou verwonderen en verrassen!

Een restaurant draait niet alleen om lekker eten. Het is belangrijk dat álle zintuigen worden geprikkeld; horen, ruiken, proeven, aanraken en natuurlijk zien. Dit gaat zorgen voor de beste sensatie bij de gasten. Hoe wil je dat gasten zich voelen in jóuw restaurant? 

interieurstylist Utrecht
Horeca inrichting
Pizzabar Den haag
industriele restaurant inrichting
interieradvies

Zie je jezelf en je gasten al helemaal genieten in jouw droomrestaurant?

Plan je intake gesprek in en dan kijken we samen of er een klik is en wat ik voor jou kan betekenen. Stuur mij gerust een Whatsapp, dan kijk ik wat er mogelijk is.

Het intake gesprek is 100% vrijblijvend. Voel je dus vooral tot niks verplicht. Tijdens het gesprek luister ik naar je wensen, denk ik met je mee en deel ik welke mogelijkheden ik zie in jouw restaurant.

Tijdens ons gesprek kijken we of we de juiste match zijn. 

Ik vind het namelijk heel belangrijk dat er een goede klik is. Hierdoor ben ik ook creatiever en enthousiaster. En dat geldt ook voor jou, het is tenslotte jouw horecazaak en dé plek waar jouw gasten zich fijn moet voelen.

Veelgestelde vragen

Ik ben al heel druk is het dan wel handig om een traject aan te gaan.

Tadaa daar ben ik voor! Ik ontzorg zodat jij je alléén hoeft te focussen op jouw passie en de topservice die je wil gaan bieden in je restaurant. Ik neem super veel werk voor je uit handen en houd rekening met jouw drukke agenda. Samen zorgen we ervoor dat we lekker efficiënt aan de slag kunnen en al jouw interieurwensen gaan realiseren, zonder dat het jou te veel tijd kost.

Ik vind het lastig om alles uit handen te geven is het dan niet beter dat ik het zelf doe?

Ik snap je, je stopt veel tijd en energie in jouw droomrestaurant. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik jouw wensen en die van jouw gasten super goed leer kennen, zodat ik precies weet wat wel en niet past. Als ik merk dat je het lastig vindt om het uit handen te geven, dan zorg ik dat je nog meer wordt meegenomen in mijn keuzes. Ik laat je mijn volledige proces zien, zodat jij er grip op hebt.

Is het de investering waard

Ik zie het altijd als een investering in je bedrijf. Jouw restaurant moet zich onderscheiden van zijn concurrenten en zijn eigen identiteit hebben zodat mensen vaker terugkomen. Het is een plek waar gasten samenkomen, waar je mooie herinneringen maakt, waar je feest viert en waar gasten zich helemaal in de watten kunnen laten leggen. Die bijzondere plek wil jij toch voor ze creëren.

Begrijpt Suzan wel helemaal wat ik wil

Voordat we gaan beginnen met ontwerpen ga ik eerst met je in gesprek. Ik stel je veel verschillende vragen, waardoor ik er achter-kom wat je wilt en wat er past bij jouw gasten. Daarnaast laat ik je altijd een moodboard/pinterest-bord maken, zodat ik een nog sterker beeld heb van wat jij met jouw restaurant wil. Tijdens het traject laat ik je verschillende voorbeelden zien van ideeën die ik heb, hierdoor kan ik aanvoelen welke richting we op gaan. Ik hou je tussentijds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en check regelmatig bij je in. Zo weten we zeker dat we helemaal op één lijn liggen en ik je het allerbeste resultaat kan bieden.

Hi ik ben Suzan, oftewel Suus

Ik ben interieurontwerper en adem interieur. Mijn missie is om jouw droomwensen werkelijkheid te maken. Een interieur neer te zetten die je zelf niet had kunnen bedenken. Ik hou ervan om met mijn enthousiasme mensen te verwonderen en te verrassen.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door interieur. Elke woning die ik binnen stap kijk ik naar de juiste balans van rust, warmte en sfeer. Tijdens mijn hbo studie interieurontwerper kwam ik erachter dat er zo veel keuzes zijn dat mensen er overspoeld door worden.

Interieur draait niet altijd maar om meubels. Het geeft je rust, sfeer, een thuis gevoel een plek waar je tot rust komt. Daarom help ik mijn klanten de perfecte balans te vinden tussen deze elementen. Ik neem ze aan de hand mee door het traject en ontzorg waar nodig is. Een mooi avontuur waar we samen in stappen. Op een toegankelijke en efficiënte manier adviseren maar ook inspireren. 

Lees hier mijn hele verhaal

interieurstylist Utrecht
Begin met chatten!
Kan ik je helpen?
Hoi, hoe kan ik je helpen?