Bedankt voor het downloaden van mijn gratis ebook!

Je ontvangt het binnen 5 minuten in je inbox. Check voor de zekerheid ook even je spam als je niks binnen hebt gekregen. 

Terwijl je wacht op het ebook wil ik je direct al helpen met een waardevol inzicht.

Waarschijnlijk is dit niet het eerstse ebook wat je download. Je hebt een nieuw huis gekocht maar waar begin je met inrichten?

Je schaamt je voor het idee dat je zelf niet je eigen huis kan inrichten. Je vriendinnen kunnen het toch ook zelf?

En ergens is het ook weer zonde van het geld want het is niet goedkoop. Maar toch zie je zo vaak foto’s van interieurs op instagram langs komen en denk je; ik wil dit ook.

✨Ten eerste hoef je niet te schamen voor het feit dat je zelf niet je huis wilt/kan inrichten. Het betekend niet dat je het niet kan maar dat je andere prioriteiten hebt, bijvoorbeeld je carrière of je gezin zijn voor jou op dit moment het belangrijkste.

✨Je droomt van een woning met een Scandinavische stijl, natuurlijke materialen, zachte warme tinten waardoor jij helemaal tot rust komt, genoeg speel gelegenheid voor de kinderen. Een perfécte balans hebt tussen stijlvol, warm, rust en praktisch.

✨Het liefst wil je iemand die voor jou je zorgen uithanden neemt. Dat je totaal geen zorgen hoeft te maken of het bij elkaar past, of het niet te donker wordt maar dat het een totaal geheel wordt.

Een plek waar je écht tot rust kan komen na je drukke werkdag, de voordeur opent en denkt JA dit is mijn huis!

Dus schaam je totaal niet dat je verlangt naar een prachtig interieur maar dat je geen tijd hebt om het zelf te realiseren. Het is juist knap dat jezelf dat gunt!

Interieurtips zijn heel handig, maar het wordt pas waardevol als je ze toepast in je eigen woning. Maak een afspraak voor een GRATIS intake gesprek.

 

 

 

 

 

 

woonkamer styling

Een interieur dat je persoonlijkheid weerspiegelt; die functioneel is, sfeervol én perfect past bij jouw smaak

Laten we eerlijk zijn negen van de tien keer is een interieur waardeloos. De keuken past niet bij de zithoek en er staat zo veel decoratie dat het wel een circus lijkt. Een plek creëren die écht bij jou past blijft ook moeilijk. Want wat vindt je eigenlijk mooi? Ga je voor een hoekbank zodat de hele familie er op kan ploffen of ga je toch voor een kleine bank zodat je genoeg ruimte overhoud van die ene fauteuil die je al maanden in je hoofd hebt?

 

Een fantastisch interieur bestaat voor mij uit  balans tussen functioneel, rust maar ook sfeervol. Je hebt ze allemaal nodig om je écht thuis te laten voelen. Je wilt elke dag je huis binnen stappen en denken YES wat ben ik blij dat ik toch voor die ene grijze hoekbank ben gegaan met die mooie dure stof. Plan een gratis intake gesprek in om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. 

REVIEW: Loes Franken

Suzan heeft ons super geholpen met het bedenken van een plan voor onze keuken en woonkamer. Ze denkt goed mee en begreep goed wat wij mooi vinden. Ze heeft verstand van wat ze doet waardoor ze een plan heeft kunnen bedenken voor ons waar we zelf nooit opgekomen waren. Daarnaast heeft ze fijne contacten waardoor wij voor een goede prijs een mooie keuken en assescoires hebben kunnen uitkiezen. Lang verhaal kort, wij zijn heel blij.

Je bent hier niet voor niets. Je hebt mijn e-book aangevraagd, en dat betekent dat je er alles aan wilt doen om een woning te creëren die bij jou en je manier van leven past, maar ook bij die van je gezin. Je voelt aan alles dat dit jouw droomhuis moet worden. Je wilt dat alle ruimtes perfect op elkaar aansluiten, dat het een rustig geheel wordt, maar ook dat er ruimte is voor de kinderen om te spelen.

 

Je hebt al een prachtig huis gekocht, maar je wilt ook dat het interieur een prachtig geheel vormt.

 

  • Eenheid in je interieur.
  • Een plek waar je kunt ontladen, maar ook opladen.
  • Een sfeervolle, warme plek.
  •  

De realiteit is alleen dat je extreem veel keuzes moet maken, en dan hebben we het nog niet eens over de tijd die je erin moet investeren.

 

Wat logisch is. Veel huiseigenaren denken dat als we de sleutels hebben, dan loopt het allemaal wel los. Maar als jij een nieuwbouwhuis koopt, moet je vaak een jaar van tevoren al je lichtplan klaar hebben. En wat denk je van de keuken? Dan hebben we het nog niet eens over het totale kostenplaatje gehad. Hoeveel gaat alles kosten? Je wilt toch van tevoren een duidelijke inschatting hebben, zodat je bewuste keuzes maakt. Niet dat je zo’n dure keuken koopt dat er geen geld meer overblijft voor een nieuwe bank, en dat je daarom maar je oude bank moet meenemen waar overal vlekken op zitten…

 

Maar jij kunt dit hele probleem voorkomen.

 

Je kunt het maar één keer uitgeven, toch? Maak daarom op tijd een plan, zodat je over tien jaar nog steeds tevreden bent.

Maak de vertaalslag van aanrommelen en keuze stress naar duidelijke keuzes, een concreet plan en totale overzicht

Hi ik ben Suzan, oftewel Suus.

Ik ben interieurontwerper en adem interieur. Mijn missie is om een warme rustige basis neer te zetten met een persoonlijke touche.  Een interieur neer te zetten die je zelf niet had kunnen bedenken, door te kijken naar de meest efficiënte indeling. Ik hou ben extreem enthousiast en al helemaal over mijn eigen ontwerpen en breng dat graag over op jou. 

 

Van jongs af aan ben ik gevaccineerd door interieur. Elke woning die ik binnen stap kijk ik naar de juiste balans van rust, warmte en sfeer. Tijdens mijn hbo studie interieurontwerper kwam ik erachter dat er zo veel keuzes zijn dat mensen er overspoeld door worden. En dat mensen het vaak onderschatten hoe veel werk het is om een huis in te richten. Want laten we eerlijk zijn de meeste mensen doen maar wat en dat pakt niet altijd goed uit.

 

Interieur draait niet altijd maar om meubels. Het geeft je rust, sfeer, een thuis gevoel een plek waar je tot rust komt. Daarom help ik mijn klanten de perfecte balans te vinden tussen deze elementen. Ik neem ze aan de hand mee door het traject en ontzorg waar nodig is. Een mooi avontuur waar we samen in stappen. Op een toegankelijke en efficiënte manier adviseren maar ook inspireren. 

interieurontwerper Scandinavisch interieur

REVIEW: Tamar Bekker

Bij het plannen van onze verbouwing liepen we vast op het bepalen van een goede nieuwe indeling van het huis. Suzan is langs gekomen en heeft in korte tijd een mooie nieuwe indeling gemaakt, waarbij ze meerdere opties aanbood. De communicatie verliep soepel en ze was goed bereikbaar. Dit maakt haar betrouwbaar. Ik zou haar zeker aanraden.

beige interieur
tafel styling
Woonkamer inrichten Utrrecht

Veelgestelde vragen

Ik ben al heel druk is het dan wel handig om een traject aan te gaan.

Tadaa daar ben ik voor! Ik ontzorg zodat jij je kan focussen op je eigen dingen. Ik neem super veel werk voor je uithanden en houd rekening met jouw drukke agenda. Samen zorgen we ervoor dat we lekker efficiënt aan de slag kunnen en al jouw interieurdromen werkelijkheid gaan maken zonder dat het jou te veel tijd kost.

Ik vind het lastig om alles uit handen te geven is het dan niet beter dat ik het zelf doe?

Ik snap je, je ‘thuis’ is tenslotte ook iets heel persoonlijks. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik jouw wensen super goed leer kennen, zodat ik precies weet wat wel en niet bij je past. Als ik merk dat je het lastig vindt om het uit handen te geven dan zorg ik dat je nog meer word meegenomen in mijn keuzes. Ik laat je mijn volledige proces zien zodat jij er grip op hebt.

Is het de investering waard

Ik zie het altijd als een investering in jezelf. Jouw thuis is de allerbelangrijkste plek die er is. Na een lange dag werken gun je jezelf toch een warme, rustige plek waar je helemaal thuis voelt. Maar niet alleen jij maar ook je hele gezin. Het is de plek waar je samenkomt, waar je even helemaal alleen kan zijn, waar je mooie momenten viert, waar je troost vindt, waar je helemaal jezelf kunt zijn en waar je iedere ochtend wakker wordt en iedere avond weer gaat slapen.

Begrijpt Suzan wel helemaal wat ik wil

Voordat we gaan beginnen met ontwerpen ga ik eerst met je in gesprek. Ik stel je veel verschillende vragen waardoor ik er achter kom wat je echt wilt. Daarnaast laat ik je altijd een moodboard/pintrestbord maken zodat ik een nog sterker beeld heb van wat jij wilt. Tijdens het traject laat ik je verschillende voorbeelden zien van ideeën die ik heb, hierdoor kan ik aanvoelen welke richting we opgaan. Ik hou je tussentijds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en check regelmatig bij je in. Zo weten we zeker dat we helemaal op één lijn liggen en ik je het allerbeste resultaat kan bieden.

Begin met chatten!
Kan ik je helpen?
Hoi, hoe kan ik je helpen?