Over

bruiloftstylist utrecht

Over Suzan, oftewel Suus

Van jongs af aan wist ik al dat ik iets creatiefs wilde doen, en na mijn opleidingen bij Academie Artemis en Nimeto en afwisselende stages bij onder andere Jan des Bouvrie, is mijn liefde voor het creatieve vak alleen maar sterker geworden.

Met mijn eigenzinnige karakter wist ik al snel wat ik mooi en niet mooi vond. En ook nu ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe bronnen van inspiratie. Ik ben nieuwsgierig en nooit uitgeleerd. De nieuwste trends en ontwikkelingen volg ik maar al te graag. Zodra ik een ruimte binnen stap, kijk ik als eerste naar het interieur en wat voor gevoel dit mij brengt. Vrijwel direct starten allerlei creatieve processen en ben ik al bezig met de herinrichting van de ruimte.

Ik krijg er energie van om samen met de klant toe te werken naar een ontwerp dat volledig aansluit bij de wensen. Een mooi avontuur waar je samen in stapt. Vanwege mijn grote netwerk is geen enkele wens te gek! Een duidelijke keuze voor een interieur professional in een wereld waarin tegenwoordig iedereen zichzelf interieurstylist noemt.

Interieurontwerp en stylingsadvies utrecht
Interieurontwerp en stylingsadvies utrecht
Interieurontwerp en stylingsadvies utrecht