Fysiotherapie Leusden

Studio suus heeft een passend ontwerp gemaakt voor de wachtruimte van Fysiotherapie Leusden. Met minimale ingrepen heeft de ruimte een geheel nieuwe uitstraling gekregen. De ruimte miste wat sfeer en warmte. Daarnaast was er behoefte aan een creatieve oplossing voor de nis in de muur en moest er een plek komen om de magazines op te bergen. De hoofdkleur paars was een belangrijke kleur die terug moest komen in het ontwerp. De klant is erg tevreden en totaal verrast.

Fysiotherapie Leusden

Studio suus heeft een passend ontwerp gemaakt voor de wachtruimte van Fysiotherapie Leusden. Met minimale ingrepen heeft de ruimte een geheel nieuwe uitstraling gekregen. De ruimte miste wat sfeer en warmte. Daarnaast was er behoefte aan een creatieve oplossing voor de nis in de muur en moest er een plek komen om de magazines op te bergen. De hoofdkleur paars was een belangrijke kleur die terug moest komen in het ontwerp. De klant is erg tevreden en totaal verrast.

.