Een interieur dat je persoonlijkheid weerspiegelt;

die functioneel is, sfeervol én perfect past bij jouw smaak

Herken je jezelf hierin?

 • Je begon mega-enthousiast te scrollen op internet, op zoek naar de meubels die jij mooi vindt, maar je kwam er al snel achter dat er extreem veel mogelijk is, waardoor je overweldigend raakt en totaal niet weet waar je moet beginnen.
 • Je weet dat het een grote ruimte is maar hoe zorg je ervoor dat het een warm geheel wordt en dat je knusse hoekjes creëert in plaats van een balzaal.
 • Mijn partner en ik hebben beiden een verschillende smaak maar hoe breng ik dit samen en zorg ik ervoor dat het geen kermis van kleuren en materialen wordt.
 • Je wilt een plek waar iedereen zich thuis-voelt, want je merkt dat dat op dit moment niet zo is, een plek waar je kinderen kunnen spelen maar ook waar jij je boek kan lezen en tot rust kan komen.
 • Je weet dat je genoeg budget hebt maar wil niet de verkeerde keuzes maken. 
 • Je wilt de ruimte zo efficiënt mogelijk inrichten, maar waar begin je.
interieuradvies Vleuten

Hoe fijn zou het zijn als..

 • Iemand je zorgen uit handen neemt, zodat jij je alléén hoeft te focussen op je werk en mooie herinneringen kan maken met je vrienden.
 • Je je weer echt thuis voelt in je eigen huis. En niet alleen jij, maar ook je familie, vrienden en eigenlijk iedereen die bij je over de vloer komt. En je niet alleen maar ergert aan de bank die totaal niet past bij de eettafel.
 • Je huis nóg mooier wordt dan je ooit voor mogelijk hield, omdat er nog veel meer mogelijk is dan jij zelf kon bedenken.
 • Je huis perfect aansluit op jouw smaak en jouw manier van leven, waardoor het niet alleen een heel fijn en gezellig huis wordt, maar ook nog eens praktisch en functioneel.
 • Je een plek hebt waar je echt tot rust kan komen na je drukke werkdag, de voordeur opent en denkt ja dit is mijn huis.
 • Je totaal geen zorgen hoeft te maken of je de juiste keuzes maakt voor je interieur, ik stuur je in de juiste richting.
 • Een perfecte balans hebt tussen stijlvol, warmte en rust.
 • Je het niet meer allemaal zelf hoeft te doen, maar een expert voor je aan de slag gaat die met zo veel ideeën komt, waarvan je niet eens wist dat dat mogelijk is. 

De tijd van keuzestress, scrollen en honderden woonwinkels bezoeken is voorbij! Het is tijd voor een concreet plan.

Want laten we eerlijk zijn: negen van de tien keer is een interieur waardeloos. De keuken past niet bij de zithoek en er staat zo veel decoratie, dat het wel op een kermis lijkt. Een plek creëren die écht bij jou past blijft ook moeilijk. Want wat vindt je eigenlijk mooi? Ga je voor een hoekbank zodat de hele familie er op kan ploffen of ga je toch voor een kleine bank, zodat je genoeg ruimte overhoudt voor die ene fauteuil die je al maanden in je hoofd hebt?

Laat mij die keuzes voor jou maken! Ik stel je vragen, waardoor we er samen achter komen wat jij nou echt wil en wat het beste bij jouw manier van leven past. We gaan samen op avontuur om de perfecte balans in je interieur te vinden, wat echt bij jou past. Zodat jij met jouw dierbaren mooie herinneringen kan maken op een plek waar je je echt fijn voelt. Ik geef je precies de creativiteit die jij nodig hebt en help je de juiste te stappen te zetten om jouw droominterieur tot leven te brengen.

Een fantastisch interieur bestaat voor mij uit de balans tussen functioneel, rust maar ook sfeervol. Je hebt ze allemaal nodig om je je echt thuis te laten voelen. Je wil elke dag je huis binnenstappen en denken ‘YES, wat ben ik blij dat ik toch voor die ene grijze hoekbank ben gegaan met die mooie dure stof’.

Interieur weerspiegelt jou als persoon, vandaar dat ik kijk naar jou als mens. Waar word jij echt gelukkig van als je met een drankje op je bank je favoriete serie zit te kijken.

interieuradvies De Bilt
interieuradvies soest
interieuradvies de Bilt
interieuradvies Nieuwland Amersfoort

Na dit interieur traject:

 • Heb je een totaalplan van hoe jouw droomwoning eruit komt te zien.
 • Voel je rust en enthousiasme over de keuzes die we samen hebben gemaakt.
 • Heb je een woning in het vooruitzicht met een interieur dat de perfecte indeling heeft, wat je zelf nooit had kunnen bedenken.
 • Ben je je bewust van bepaalde keuzes en heb je een duidelijke indicatie van hoeveel het gaat kosten om jouw droom interieur te realiseren.
 • Heb je een totaal interieurplan waar jullie beider smaken in elkaar overlopen, wat zorgt voor een mooie balans tussen jou en je partner.
 • Heb je een woning in het vooruitzicht die jouw persoonlijkheid weerspiegelt; functioneel, rust, sfeervol, maar ook de warmte die je zocht.
 • Is je huis niet meer zomaar een huis, maar de plek waar je echt helemaal tot jezelf komt en je je volledig thuis voelt. Of je nou uitgebreid aan het koken bent voor vrienden in je nieuwe keuken, of lekker in je eentje op de bank ploft: dit is jóuw plek.
interieuradvies Vianen

Wat houdt het interieur traject precies in?

1.Creatieve kennismaking

Kennismaking, doorvragen, maatopname

Het creëren van jouw droominterieur is een persoonlijk traject. We maken uitgebreid kennis bij jou thuis ( 60 minuten). Ik stel gerichte vragen om echt jouw smaak te ontdekken. Wat is jouw manier van leven? Waar heb jij nou echt behoefte aan. Wat vindt je lelijk-en wat wil je helemaal niet terugzien in je interieur? Waar voel jij je nou echt prettig bij? Welke kleuren geven jou een warm thuis gevoel. Op deze manier krijg ik een goed beeld van jouw stijl en manier van leven. Ook als je het zelf nog niet helemaal weet. 

2.Visualiseren

Moodboard, indelingen , tussen presentatie

Om alvast een voorproefje te geven en te kijken of dit helemaal aansluit op jouw wensen, maak ik een moodboard waarop de stijl te zien is die ik voor jou in gedachte heb. We sparren samen bij jou thuis om te kijken of dit is wat jij zoekt. In deze fase heb ik de meest efficiënte indelingen voor jou uitgewerkt, zodat je meteen kan zien waar jij je fijn bij voelt. Samen kiezen we de indeling die het meest past bij jouw manier van leven.  Deze tussen-presentatie vindt zich bij jou thuis plaats en duurt ongeveer 60 minuten.

3.Jouw wensen en mijn creatieve ideeën

Ontwerp, gevisualiseerd en beargumenteerd

Jouw wensen en mijn creatieve ideeën werk ik uit in een interieurontwerp, dat volledig bij je past. Een projectdossier met 3D-ontwerpen, indelingschetsen, kleuradvies, verlichtingsplan, meubelplan en enorm veel inspiratie zodat het voor jou levendig wordt. Natuurlijk betrek ik jou volledig bij het proces. Tijdens het proces heb je twee aanpassingsmogelijkheden.

4.Jouw droominterieur wordt werkelijkheid

Presentatie, projectdossier

De afsluitende fase van ons interieuradviesproces vindt plaats bij mijn vaste leverancier in Badhoevedorp, waar de eindpresentatie gehouden zal worden. Tijdens deze presentatie brengen we alle geselecteerde materialen samen die aansluiten bij het ontwerp. Hierdoor krijgt het ontwerp werkelijk vorm; je kunt de materialen aanraken en je krijgt een veel beter beeld van hoe alles samenkomt en welke warmte het geheel uitstraalt. De meubels kunnen direct getest worden, waardoor we meteen de beste keuzes kunnen maken.

Nadat we alles zorgvuldig hebben gekozen, verwerk ik het in het dossier. Jullie ontvangen dan een gedrukte versie met kleurnummers, ontwerpen, indelingen en andere relevante details. Dit geprinte projectdossier dient als een uitgebreide handleiding voor de uitvoering van het interieurplan. Het bevat alle nodige informatie, zodat jullie met vertrouwen de volgende stappen kunnen zetten om jullie woning te transformeren in een harmonieuze en stijlvolle leefomgeving.

Bij de kennismaking bespreken we jouw wensen en maken we een offerte op maat.

Een compleet advies is v.a. € 3.195 ,- incl. btw

Reiskosten € 0,30 p.km.

REVIEW: Wilma van AS

Wij zijn erg blij met het ontwerp dat Suzan voor onze woonkamer heeft gemaakt. Ze heeft er zelfs 3 gemaakt en daar hebben we er 1 van gekozen.
Suzan luistert goed naar je wensen, heeft al snel een plan en denkt goed mee. Kregen een interieuradviseur map met de plattegronden, kleuren en vormen van de meubels. Daarbij een gesprek met uitgebreide uitleg.
In een korte tijd had ze alles klaar.

Hi ik ben Suzan oftewel Suus

Ik ben interieurontwerper en adem interieur. Mijn missie is om een warme rustige basis neer te zetten met een persoonlijke touche.  Een interieur neer te zetten dat je zelf niet had kunnen bedenken, door te kijken naar de meest efficiënte indeling. Ik ben extreem enthousiast en al helemaal over mijn eigen ontwerpen en breng dat graag over op jou. 

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door interieur. Elke woning die ik binnenstap, kijk ik naar de juiste balans van rust, warmte en sfeer. Tijdens mijn hbo studie interieurontwerper kwam ik er, achter dat er zoveel keuzes zijn, dat mensen er overspoeld door worden. En dat mensen het vaak onderschatten hoeveel werk het is om een huis in te richten. Want laten we eerlijk: zijn de meeste mensen doen maar wat en dat pakt niet altijd goed uit.

Interieur draait niet altijd alleen maar om meubels. Het geeft je rust, sfeer, een thuis-gevoel; een plek waar je tot rust komt. Daarom help ik mijn klanten de perfecte balans te vinden tussen deze elementen. Ik neem ze aan de hand mee door het traject en ontzorg waar nodig is. Een mooi avontuur waar we samen in stappen. Op een toegankelijke en efficiënte manier adviseren, maar ook inspireren. 

Lees mijn hele verhaal

pvc vloer utrecht
natuurlijk interieur
teddy stoel
kookeiland
interieradvies

Ben je klaar om nu écht keuzes te maken en jouw droominterieur te gaan realiseren?

Plan je telefonische kennismaking van 20 minuten in en dan kijken we samen of er een klik is en wat ik voor jou kan betekenen. Als er een klik is, plannen we een intakegesprek bij jou thuis ( 60 minuten ). Het intake gesprek is 100% vrijblijvend. Voel je dus vooral tot niks verplicht.

Tijdens ons gesprek kijken we nogmaals of we de juiste match zijn.  Ik vind het namelijk heel belangrijk dat er een goede klik is. Hierdoor ben ik ook creatiever en enthousiaster. En dat geldt ook voor jou, het is tenslotte jouw droomwoning. Het is een plek waar jij je thuis wilt gaan voelen.

REVIEW: Diederik en Lieneke

Onwijs tevreden over Suzan. Luistert goed naar wat je wensen zijn en denkt goed mee. Is creatief en heeft super leuke ideeën. Goed bereikbaar en makkelijk in het plannen van afspraken op korte termijn. Komt afspraken goed na en is zeer professioneel. Kortom onwijs tevreden en zou haar bij iedereen aanraden!!.

Veelgestelde vragen

Ik ben al heel druk is het dan wel handig om een traject aan te gaan.

Tadaa daar ben ik voor! Ik ontzorg zodat jij je kan focussen op je eigen dingen. Ik neem super veel werk voor je uithanden en houd rekening met jouw drukke agenda. Samen zorgen we ervoor dat we lekker efficiënt aan de slag kunnen en al jouw interieurdromen tot leven komen zonder dat het jou te veel tijd kost.

Ik vind het lastig om alles uit handen te geven is het dan niet beter dat ik het zelf doe?

Ik snap je, je ‘thuis’ is tenslotte ook iets heel persoonlijks. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik jouw wensen super goed leer kennen, zodat ik precies weet wat wel en niet bij je past. Als ik merk dat je het lastig vindt om het uit handen te geven dan zorg ik dat je nog meer word meegenomen in mijn keuzes. Ik laat je mijn volledige proces zien zodat jij er grip op hebt.

Is het de investering waard

Ik zie het altijd als een investering in jezelf. Jouw thuis is de allerbelangrijkste plek die er is. Na een lange dag werken gun je jezelf toch een warme, rustige plek waar je je helemaal thuis voelt. Niet alleen jij, maar ook je hele gezin. Het is de plek waar je samenkomt, waar je even helemaal alleen kan zijn, waar je mooie momenten viert, waar je troost vindt, waar je helemaal jezelf kunt zijn en waar je iedere ochtend wakker wordt en iedere avond weer gaat slapen.

Begrijpt Suzan wel helemaal wat ik wil

Voordat we gaan beginnen met ontwerpen ga ik eerst met je in gesprek. Ik stel je veel verschillende vragen, waardoor ik er achter kom wat je echt wilt. Daarnaast laat ik je altijd een moodboard/Pinterest-bord maken, zodat ik een nog sterker beeld heb van wat jij wilt. Tijdens het traject laat ik je verschillende voorbeelden zien van ideeën die ik heb, hierdoor kan ik aanvoelen welke richting we opgaan. Ik hou je tussentijds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en check regelmatig bij je in. Zo weten we zeker dat we helemaal op één lijn liggen en ik je het allerbeste resultaat kan bieden.

Een interieur dat je persoonlijkheid weerspiegelt;

die functioneel is, sfeervol én perfect past bij jouw smaak

Herken je jezelf hierin?

 • Je begon mega-enthousiast te scrollen op internet, op zoek naar de meubels die jij mooi vindt, maar je kwam er al snel achter dat er extreem veel mogelijk is, waardoor je overweldigend raakt en totaal niet weet waar je moet beginnen.
 • Je weet dat het een grote ruimte is maar hoe zorg je ervoor dat het een warm geheel wordt en dat je knusse hoekjes creëert in plaats van een balzaal.
 • Mijn partner en ik hebben beiden een verschillende smaak maar hoe breng ik dit samen en zorg ik ervoor dat het geen kermis van kleuren en materialen wordt.
 • Je wilt een plek waar iedereen zich thuis-voelt, want je merkt dat dat op dit moment niet zo is, een plek waar je kinderen kunnen spelen maar ook waar jij je boek kan lezen en tot rust kan komen.
 • Je weet dat je genoeg budget hebt maar wil niet de verkeerde keuzes maken. 
 • Je wilt de ruimte zo efficiënt mogelijk inrichten, maar waar begin je.
woonkamer inrichten

Hoe fijn zou het zijn als..

 • Iemand je zorgen uit handen neemt, zodat jij je alléén hoeft te focussen op je werk en mooie herinneringen kan maken met je vrienden.
 • Je je weer echt thuis voelt in je eigen huis. En niet alleen jij, maar ook je familie, vrienden en eigenlijk iedereen die bij je over de vloer komt. En je niet alleen maar ergert aan de bank die totaal niet past bij de eettafel.
 • Je huis nóg mooier wordt dan je ooit voor mogelijk hield, omdat er nog veel meer mogelijk is dan jij zelf kon bedenken.
 • Je huis perfect aansluit op jouw smaak en jouw manier van leven, waardoor het niet alleen een heel fijn en gezellig huis wordt, maar ook nog eens praktisch en functioneel.
 • Je een plek hebt waar je echt tot rust kan komen na je drukke werkdag, de voordeur opent en denkt ja dit is mijn huis.
 • Je totaal geen zorgen hoeft te maken of je de juiste keuzes maakt voor je interieur, ik stuur je in de juiste richting.
 • Een perfecte balans hebt tussen stijlvol, warmte en rust.
 • Je het niet meer allemaal zelf hoeft te doen, maar een expert voor je aan de slag gaat die met zo veel ideeën komt, waarvan je niet eens wist dat dat mogelijk is. 
interieuradvies Vleuten

De tijd van keuzestress, scrollen en honderden woonwinkels bezoeken is voorbij! Het is tijd voor een concreet plan.

Want laten we eerlijk zijn: negen van de tien keer is een interieur waardeloos. De keuken past niet bij de zithoek en er staat zo veel decoratie, dat het wel op een kermis lijkt. Een plek creëren die écht bij jou past blijft ook moeilijk. Want wat vindt je eigenlijk mooi

Laat mij die keuzes voor jou maken! Ik stel je vragen, waardoor we er samen achter komen wat jij nou echt wil en wat het beste bij jouw manier van leven past. We gaan samen op avontuur om de perfecte balans in je interieur te vinden, wat echt bij jou past. Zodat jij met jouw dierbaren mooie herinneringen kan maken op een plek waar je je echt fijn voelt. 

Een fantastisch interieur bestaat voor mij uit de balans tussen functioneel, rust maar ook sfeervol. Je hebt ze allemaal nodig om je je echt thuis te laten voelen. Je wil elke dag je huis binnenstappen en denken ‘YES, wat ben ik blij dat ik toch voor die ene grijze hoekbank ben gegaan met die mooie dure stof’.

interieuradvies soest
interieuradvies de Bilt
interieuradvies Nieuwland Amersfoort

Na dit interieur traject:

 • Heb je een totaalplan van hoe jouw droomwoning eruit komt te zien.
 • Voel je rust en enthousiasme over de keuzes die we samen hebben gemaakt.
 • Heb je een woning in het vooruitzicht met een interieur dat de perfecte indeling heeft, wat je zelf nooit had kunnen bedenken.
 • Ben je je bewust van bepaalde keuzes en heb je een duidelijke indicatie van hoeveel het gaat kosten om jouw droom interieur te realiseren.
 • Heb je een totaal interieurplan waar jullie beider smaken in elkaar overlopen, wat zorgt voor een mooie balans tussen jou en je partner.
 • Heb je een woning in het vooruitzicht die jouw persoonlijkheid weerspiegelt; functioneel, rust, sfeervol, maar ook de warmte die je zocht.
interieuradvies De Bilt

Wat houdt het interieur traject precies in?

1.Creatieve kennismaking

Kennismaking, doorvragen, maatopname

Het creëren van jouw droominterieur is een persoonlijk traject. We maken uitgebreid kennis bij jou thuis ( 60 minuten). Ik stel gerichte vragen om echt jouw smaak te ontdekken. Wat is jouw manier van leven? Waar heb jij nou echt behoefte aan. Wat vindt je lelijk-en wat wil je helemaal niet terugzien in je interieur? Waar voel jij je nou echt prettig bij? Welke kleuren geven jou een warm thuis gevoel. Op deze manier krijg ik een goed beeld van jouw stijl en manier van leven. Ook als je het zelf nog niet helemaal weet. 

2.Visualiseren

Moodboard, indelingen , tussen presentatie

Om alvast een voorproefje te geven en te kijken of dit helemaal aansluit op jouw wensen, maak ik een moodboard waarop de stijl te zien is die ik voor jou in gedachte heb. We sparren samen bij jou thuis om te kijken of dit is wat jij zoekt. In deze fase heb ik de meest efficiënte indelingen voor jou uitgewerkt, zodat je meteen kan zien waar jij je fijn bij voelt. Samen kiezen we de indeling die het meest past bij jouw manier van leven.  Deze tussen-presentatie vindt zich bij jou thuis plaats en duurt ongeveer 60 minuten.

3.Jouw wensen en mijn creatieve ideeën

Ontwerp, gevisualiseerd en beargumenteerd

Jouw wensen en mijn creatieve ideeën werk ik uit in een interieurontwerp, dat volledig bij je past. Een projectdossier met 3D-ontwerpen, indelingschetsen, kleuradvies, verlichtingsplan, meubelplan en enorm veel inspiratie zodat het voor jou levendig wordt. Natuurlijk betrek ik jou volledig bij het proces. Tijdens het proces heb je twee aanpassingsmogelijkheden.

4.Jouw droominterieur wordt werkelijkheid

Presentatie, projectdossier

De afsluitende fase van ons interieuradviesproces vindt plaats bij mijn vaste leverancier in Badhoevedorp, waar de eindpresentatie gehouden zal worden. Tijdens deze presentatie brengen we alle geselecteerde materialen samen die aansluiten bij het ontwerp. Hierdoor krijgt het ontwerp werkelijk vorm; je kunt de materialen aanraken en je krijgt een veel beter beeld van hoe alles samenkomt en welke warmte het geheel uitstraalt. De meubels kunnen direct getest worden, waardoor we meteen de beste keuzes kunnen maken.

Nadat we alles zorgvuldig hebben gekozen, verwerk ik het in het dossier. Jullie ontvangen dan een gedrukte versie met kleurnummers, ontwerpen, indelingen en andere relevante details. Dit geprinte projectdossier dient als een uitgebreide handleiding voor de uitvoering van het interieurplan. Het bevat alle nodige informatie, zodat jullie met vertrouwen de volgende stappen kunnen zetten om jullie woning te transformeren in een harmonieuze en stijlvolle leefomgeving.

Bij de kennismaking bespreken we jouw wensen en maken we een offerte op maat.

Een compleet advies is v.a. € 3.195 ,- incl. btw

Reiskosten € 0,30 p.km.

REVIEW: Wilma van AS

Wij zijn erg blij met het ontwerp dat Suzan voor onze woonkamer heeft gemaakt. Ze heeft er zelfs 3 gemaakt en daar hebben we er 1 van gekozen.
Suzan luistert goed naar je wensen, heeft al snel een plan en denkt goed mee. Kregen een interieuradviseur map met de plattegronden, kleuren en vormen van de meubels. Daarbij een gesprek met uitgebreide uitleg.
In een korte tijd had ze alles klaar.

 

Hi ik ben Suzan, oftewel Suus.

Ik ben interieurontwerper en adem interieur. Mijn missie is om een warme rustige basis neer te zetten met een persoonlijke touche.  Een interieur neer te zetten dat je zelf niet had kunnen bedenken, door te kijken naar de meest efficiënte indeling. Ik ben extreem enthousiast en al helemaal over mijn eigen ontwerpen en breng dat graag over op jou. 

Interieur draait niet altijd alleen maar om meubels. Het geeft je rust, sfeer, een thuis-gevoel; een plek waar je tot rust komt. Daarom help ik mijn klanten de perfecte balans te vinden tussen deze elementen. Ik neem ze aan de hand mee door het traject en ontzorg waar nodig is. Op een toegankelijke en efficiënte manier adviseren, maar ook inspireren. 

Lees mijn hele verhaal

interieuradvies Loosdrecht
Scandinavische fauteuil
interieuradvies Vianen
organische bank
interieradvies

Ben je klaar om nu écht keuzes te maken en jouw droominterieur te gaan realiseren?

Plan je telefonische kennismaking van 20 minuten in en dan kijken we samen of er een klik is en wat ik voor jou kan betekenen. Als er een klik is, plannen we een intakegesprek bij jou thuis ( 60 minuten ). Het intake gesprek is 100% vrijblijvend. Voel je dus vooral tot niks verplicht.

Tijdens ons gesprek kijken we nogmaals of we de juiste match zijn.  Ik vind het namelijk heel belangrijk dat er een goede klik is. Hierdoor ben ik ook creatiever en enthousiaster. En dat geldt ook voor jou, het is tenslotte jouw droomwoning. Het is een plek waar jij je thuis wilt gaan voelen.

REVIEW: Diederik en Lieneke

Onwijs tevreden over Suzan. Luistert goed naar wat je wensen zijn en denkt goed mee. Is creatief en heeft super leuke ideeën. Goed bereikbaar en makkelijk in het plannen van afspraken op korte termijn. Komt afspraken goed na en is zeer professioneel. Kortom onwijs tevreden en zou haar bij iedereen aanraden!!.

Veelgestelde vragen

Ik ben al heel druk is het dan wel handig om een traject aan te gaan.

Tadaa daar ben ik voor! Ik ontzorg zodat jij je kan focussen op je eigen dingen. Ik neem super veel werk voor je uithanden en houd rekening met jouw drukke agenda. Samen zorgen we ervoor dat we lekker efficiënt aan de slag kunnen en al jouw interieurdromen tot leven komen zonder dat het jou te veel tijd kost.

Ik vind het lastig om alles uit handen te geven is het dan niet beter dat ik het zelf doe?

Ik snap je, je ‘thuis’ is tenslotte ook iets heel persoonlijks. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik jouw wensen super goed leer kennen, zodat ik precies weet wat wel en niet bij je past. Als ik merk dat je het lastig vindt om het uit handen te geven dan zorg ik dat je nog meer word meegenomen in mijn keuzes. Ik laat je mijn volledige proces zien zodat jij er grip op hebt.

Is het de investering waard

Ik zie het altijd als een investering in jezelf. Jouw thuis is de allerbelangrijkste plek die er is. Na een lange dag werken gun je jezelf toch een warme, rustige plek waar je je helemaal thuis voelt. Niet alleen jij, maar ook je hele gezin. Het is de plek waar je samenkomt, waar je even helemaal alleen kan zijn, waar je mooie momenten viert, waar je troost vindt, waar je helemaal jezelf kunt zijn en waar je iedere ochtend wakker wordt en iedere avond weer gaat slapen.

Begrijpt Suzan wel helemaal wat ik wil

Voordat we gaan beginnen met ontwerpen ga ik eerst met je in gesprek. Ik stel je veel verschillende vragen, waardoor ik er achter kom wat je echt wilt. Daarnaast laat ik je altijd een moodboard/Pinterest-bord maken, zodat ik een nog sterker beeld heb van wat jij wilt. Tijdens het traject laat ik je verschillende voorbeelden zien van ideeën die ik heb, hierdoor kan ik aanvoelen welke richting we opgaan. Ik hou je tussentijds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en check regelmatig bij je in. Zo weten we zeker dat we helemaal op één lijn liggen en ik je het allerbeste resultaat kan bieden.

Begin met chatten!
Kan ik je helpen?
Hoi, hoe kan ik je helpen?